Indtast din søgning
 
Yrolí Skincare Balance

Marula Seed Oil

Marula Seed Oil har en særlig kvalitet og fantastiske egenskaber, bl.a. fordi den molekylære opbygning gør, at den trænger dybt ned i huden, hvor dens aktive stoffer fugter og giver næring. Marula Seed Oil er fantastisk i kombination med vores andre signaturolier, som hver især har unikke og forskellige egenskaber.
 

Vitaminer og omegaer 

Olien er pakket med Omega 3, 6 og 9 og rig på antioxidanter. Den er anti-inflammatorisk og reducerer derfor bl.a. rødhed. Det høje oliesyreindhold gør, at olien trænger dybt ind i huden, og det høje indhold af stearinsyre holder på fugten. Marulaolie er hurtigt absorberende og sørger for en avanceret hydrering af huden.
 

Forebygger, plejer og giver glathed 

På grund af det høje indhold af antioxidanter og fedtsyrer som Omega 6 & 9 er Marula Seed Oil en fantastisk anti-aging ingrediens, der hjælper med at stimulere kollagenproduktionen og efterlader huden silkeblød.

Olien er ikke-raffineret og skånsomt renset ved en temperatur under 45 grader og uden brug af kemiske opløsningsmidler. Derfor er de kraftige antioxidanter, der naturligt forekommer i Marulaolien, bevaret.

Marulaolie anbefales til at lindre og pleje følsom hud og til at reducere rødmen og betændelse.

På grund af oliens naturligt forekommende høje oliesyreindhold virker Marulaolie som sin egen carrier-olie. Hurtigt og dybt trænger olien ind i det øverste lag af dermis, hvor den store mængde af aktive ingredienser hydrerer og beriger huden. Marulaolie har også et naturligt højt niveau af stearinsyre, der forsegler fugten i huden ved at danne en naturlig tætning over den.
 

En eksklusiv olie

100 marula-træer giver 50.000 kg marula-frugt, job til 200 kvinder og 4 barrels/ca. 636 liter Marulaolie.
 

Fair Trade-partnerskab

Vores leverandør arbejder i Fair Trade-partnerskab med uafhængige, oprindelige producenter af naturlige ingredienser. De har etableret egne forsyningskæder i Namibia og kan sikre en retfærdig og etisk handel med landdistrikternes producenter, en bæredygtig og sporbar høstproces, lovgivningsmæssig kompatibel indkøb og en pålidelig forsyning af ren, for-kølet marulakerne-olie. Der geninvesteres 5% af GROSS-salget som en garanteret royalty til landdistriktsprojekter i de samfund, hvorfra naturressourcerne er afledt.

Det er vores garanti for, at der ikke foregår børnearbejde, og at de sociale forhold er i orden for både de arbejdere, der høster Marula-fugterne, og for dem der arbejder i den videre proces med at koldpresse olierne. 
 

Frø fra afrikansk savannetræ

Marula Seed Oil er udvundet fra frøene i frugterne på det afrikanske savannetræ, Sclerocarya Birrea. Det er et gammelt træ fyldt med historie, kultur og århundreder af rige stammetraditioner. Træet kan blive op til 20 meter højt og findes i lave højder og åbne skovområder. Den modne frugt af Marulatræet er gul til lysorange i farven, og den rummer ca. 8 gange mængden af det C-vitamin, der er i en appelsin. Inde i frugten er der hårdskallede frø, der indeholder to til tre kerner, som olien udvindes af.
 

Marula Seed Oil i Yrolí Skincare

Face
Organic Faceoil Boosting Anti-Age
Organic Faceoil Healing
Organic Faceoil Soothing

Body
Organic Bodyoil Boosting Anti-Age
Organic Bodyoil Healing
Organic Bodyoil Soothing